Betaalt u ook zo veel aan uw adviseur? U vraagt zich af of u misschien kosten kan besparen? Dat is mogelijk!
Wij organiseren een korte training, hier leert u de belangrijkste regels voor het invullen van uw aangifte Inkomstenbelasting over 2019. Tijdens deze training leren wij u welke regels er gelden om uw aangifte op de juiste wijze in te vullen.

In verband met het coronavirus en de maatregelen die hiervoor door de overheid afgegeven zijn, berichten wij u dat de op 30 april 2020 geplande training voor ZZP-ers geen doorgang kan vinden. Volgend jaar zal de training ook weer voor u worden verzorgd.

 

Via deze link leest u alles over deze training

Uw docent werkt voor verschillende onderwijsinstituten. In november 2018 zijn door het land meerdere updates Salarisadministratie gehouden. De waardering van de NIRPA, een negen.
Ook de opleidingen 2019 BKL, PDL, VPS, inkomstenbelasting voor salarisadministrateurs en loonbeslag worden door de cursisten op een 8,7 gemiddeld gewaardeerd.

 

Het huidige jaar (2019) bedraagt het scoringspercentage van uw docent voor de cursisten VPS loonheffingen en arbeidsrecht / sociale zekerheid 96%. Dit is beduidend hoger dan het landelijk gemiddelde, slechts 62%!!